NPIF

Spis deg frisk!

 Forum 

Middag - kjøtt

Lammerull

Bruk et rulleskinn på 300-400 g lam og 100 g oksekjøtt. Skjær oksekjøttet i fingertykke strimler. Bland 1 ½ ss salt, 1ts sukker, 1ts pepper og 1 ts ingefær. Gni innsiden av rulleskinnet, med halvparten av krydderblandingen. Legg kjøttstrimlene langs etter skinnet og dryss resten av krydderblandingen på, sammen med 1ss finhakket løk og 1 fedd hvitløk. Rull sammen rulleskinnet god omkring kjøttet med bomulstråd. Begynn og sy fra midten og utover til endene. Legg rullen i kokende usaltet vann, og la den trekke i 1 ½ til 2 timer. Ta den ut og legg noe tungt oppe på til den er kald.

Nydelig som pålegg eller som middag.

Røkt hamburgerrygg /skinke med rotmos og poteter

Ca 1 – 1 ½ kg hamburgerrygg evt skinke
Kjøttet trekkes i vann som så vidt dekker, rett
under kokepunktet i ca. 2 timer.

1 kålrot
4-5 gulrøtter
skrelles, deles og kokes møre.
Sukker, gjerne brunt eller fruktsukker
1ss smør/margarin
ca ½ kopp fløte evt. Soyafløte/ kokosfløte
½ kopp sky/kraft fra kjøttet

Hell av noe av grønnsakskraften, men behold den.
Bruk stavmikseren rett i gryta og tilsett kraft, fløte,
Smør og smak til med sukker, buljon, urtesalt og resten av grønnsaksvannet til du får en fin mos.
Serveres med poteter (1-2 stk pr person) som kokes den siste halvtimen.

Kostholdsendringer

Kan hjelpe ved: 

ADHD
Aggresjon
Asperger
Autisme

Depresjon
Diabetes
Dysleksi
Epilepsi
Konsentrasjonsvansker
Magetrøbbel
Multippel Sklerose
Muskelsmerter
Opioide peptider
Parkinson
Psoriasis
Schizofreni
Sengevæting
Stoffskifteproblemer
Utslett

 

Listet alfabetisk.


 

Nytt PIF-nytt

Forside-PIF-nytt-nr-1-2017 


Alle medlemmene våre får PIF-nytt 4 ganger i året. Mangler du noen utgaver? Bestill dem hos: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Frist for artikler etc til neste
PIF-nytt: 30. jan. 2017!

      2013 © NPIF | Drøbakgate 10b | 0463 OSLO | Tlf: 94 81 86 05 | Org.nr 980.252.256 | Bankgiro 5083.06.02795 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.