NPIF

Spis deg frisk!

 Forum 

Middag - kjøttdeig og farse

Kjøttpudding

400 g malt kjøtt-/karbonade deig
½ -1 liten ss salt
timian / dill etter smak
2 ts pepper (etter behag)
3dl vann
2 strøkne ss potetmel

Kna saltet inn i deigen. Tilsett krydderet og potetmel og kna dette inn også. Tilsett vann i porsjoner til puddingen er passe fast og fin.
Puddingen legges i en form med lokk. Tilsett olje og litt vann i formen.
Stekes på nederste rille i ovnen på 200ºC i 1-1 ½ time.
NB! Må stå på rist m/ vann under. (ca 1,2dl vann)
Sett ovnen på først, halvvarm helles 1,2dl vann i stekebrettet som puddingformen skal stå på.

Kjøttkaker

500 g kvernet kjøtt/ kjøttdeig
2 ts salt
1 ss potetmel
1 ½ ts malt ingefær/muskat
½ ts pepper
¼ ts timian
4-5 dl vann/kraft eller vann blandet med kokosmelk

La kjøttet kjøre et par minutter i hurtighakkeren sammen med saltet, bland inn de tørre ingrediensene og spe med væsken til ønsket konsistens. Stek spise-skje-store kaker i margarin og ha de deretter i brun saus. La småkoke i ca 15 minutter.

Kostholdsendringer

Kan hjelpe ved: 

ADHD
Aggresjon
Asperger
Autisme

Depresjon
Diabetes
Dysleksi
Epilepsi
Konsentrasjonsvansker
Magetrøbbel
Multippel Sklerose
Muskelsmerter
Opioide peptider
Parkinson
Psoriasis
Schizofreni
Sengevæting
Stoffskifteproblemer
Utslett

 

Listet alfabetisk.


 

Nytt PIF-nytt

Forside-PIF-nytt-nr-1-2017 


Alle medlemmene våre får PIF-nytt 4 ganger i året. Mangler du noen utgaver? Bestill dem hos: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Frist for artikler etc til neste
PIF-nytt: 30. jan. 2017!

      2013 © NPIF | Drøbakgate 10b | 0463 OSLO | Tlf: 94 81 86 05 | Org.nr 980.252.256 | Bankgiro 5083.06.02795 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.