NPIF

Spis deg frisk!

 Forum 

Middag - pasta

Spagetti à la Hildegunn

Av Hildegunn Flatabø

Mange barn liker ikke kokte grønnsaker,
Jeg har funnet en fin måte å snike dem inn på.
Samtidig blir det balanse i måltidet.

2 gulrøtter
4 skiver squash
1 løk
4 buketter brokkoli
2 buketter blomkål
½ paprika
Eventuelt kan du bruke ½ pose med frosne grønnsaker.

Renses, skrelles og kokes mørt med vann som så vidt dekker grønnsakene.
Kan variere med ande grønnsaker som for eksempel voks- eller brekkbønner.

4-500g kjøtt/karbonadedeig
1 løk
1fedd hvitløk
Urtesalt, salt etter smak
1boks tomater. Tilsett ca ½ ts sukker.
1fersk tomat
gjerne persille
og/eller 2ss tomatpuré.

Kjøtt, løk og hvitløk surres i oliven eller kaldpresset rapsolje.
Tilsett boksen med tomater, den ferske tomaten og dryss litt sukker på. Blandes i stekepanna.
Behold grønnsakskraften når du heller av grønnsakene.
Bruk en håndmikser til å mose grønnsakene rett i kjelen.
Tilsett den mosede grønnsaksblandingen etter smak i kjøtt/tomatsausen. Hvis det blir noe igjen, er den fin å bruke i supper og sauser.
Smak også til med grønnsakskraften, tilsett eventuelt litt buljongpulver (1/2 terning) før du salter.

Serveres med spagetti. Schar Spagetti eller risspagetti fungerer best.

Kostholdsendringer

Kan hjelpe ved: 

ADHD
Aggresjon
Asperger
Autisme

Depresjon
Diabetes
Dysleksi
Epilepsi
Konsentrasjonsvansker
Magetrøbbel
Multippel Sklerose
Muskelsmerter
Opioide peptider
Parkinson
Psoriasis
Schizofreni
Sengevæting
Stoffskifteproblemer
Utslett

 

Listet alfabetisk.


 

Nytt PIF-nytt

PIF-nytt-nr-2-2017-Forside-web-lite 


Alle medlemmene våre får PIF-nytt 4 ganger i året. Mangler du noen utgaver? Bestill dem hos: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Frist for artikler etc til neste
PIF-nytt: 30. jan. 2017!

      2013 © NPIF | Drøbakgate 10b | 0463 OSLO | Tlf: 94 81 86 05 | Org.nr 980.252.256 | Bankgiro 5083.06.02795 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.