NPIF

Spis deg frisk!

 Forum 

Risgrøt, rislapper, pannekaker og annen kosemat

Risgrøt

Bruk oppskriften som er på pakken, men erstatt melk og vann med rismelk og ca 1-2 dl kokosmelk

Rislapper

6 dl rismelk
1dl mandelmel
2 egg
2dl kokosmel
1ss honningsukker
½ ts kanel
¼ ts kardemomme
1ss fiberhusk
2 toppede ss rismel
4 toppede ss glutenfri melblanding
6dl kokt ris
ca ½ ts salt

Visp eggene og tilsett resten. La røren hvile i ca 10 minutter.
Stek ca 4-5 lapper i stekepanna.

Som dessert: Strø på litt sukker/ sirup/honning
stek banan og server sammen med varme rislapper.

Pannekaker 1

1 pk semper
1 ts salt
1 l rismelk
2-3 egg
2-3 ss olje
Alt blandes godt
la røren stå i ½ time (viktig)

Pannekaker 2

2 dl mel
½ ts salt
4 dl rismelk/juice
2 egg
½ dl smeltet blått smør (melkefritt)

Bland alt sammen og la røren stå å svelle i et par minutter.
Hvis røren er veldig tjukk ha i mer ½ dl væske, er den alt for tynn litt ½ dl mel til den er passe.
Stek pannekakene i blått smør eller olje.

Vafler uten melk og sukker

1 pk grønn semper (500g)
8 dl appelsinjuice
7 egg
2 ts bakepulver
litt smør

Røres sammen og er klar til steking.
Vafler
2 egg
2 ss sukker
350 g semper
½ ts bakepulver
½ ts salt
½ ts kardemomme
1 dl vann
4 dl rismelk
4 ss olje
NB la stå i ½ time.

Jeg hiver ofte i noen ekstra egg vaffelrøra.
Det gjør det lille ekstra!

Kostholdsendringer

Kan hjelpe ved: 

ADHD
Aggresjon
Asperger
Autisme

Depresjon
Diabetes
Dysleksi
Epilepsi
Konsentrasjonsvansker
Magetrøbbel
Multippel Sklerose
Muskelsmerter
Opioide peptider
Parkinson
Psoriasis
Schizofreni
Sengevæting
Stoffskifteproblemer
Utslett

 

Listet alfabetisk.


 

Nytt PIF-nytt

PIF-nytt-nr-2-2017-Forside-web-lite 


Alle medlemmene våre får PIF-nytt 4 ganger i året. Mangler du noen utgaver? Bestill dem hos: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Frist for artikler etc til neste
PIF-nytt: 30. jan. 2017!

      2013 © NPIF | Drøbakgate 10b | 0463 OSLO | Tlf: 94 81 86 05 | Org.nr 980.252.256 | Bankgiro 5083.06.02795 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.