NPIF

Spis deg frisk!

 Forum 

Aggresjon, surhet, bitterhet

 

Alle mennesker har sure dager, alle blir sinte av og til og noen hendelser kan gjøre hvem som helst bitre. Allikevel kan vi vel si at noen mennesker er oftere sinna enn det de opplever skulle tilsi. Vi har enkelte medlemmer som er som Dr Jekyll og Mr Hyde: de forandrer seg med maten de spiser.

 

Forskning viser et forhøyet peptidnivå i urinen hos enkelte aggressive personer. Har du mistanke om at du eller ditt barn har proteinintoleranse, kan du lese mer om tester her. De i vår forening som blir aggressive og sure av maten, må helt unngå hvetestivelse og alle spor av melkeprodukter, og noen må også unngå noen flere matvarer. Noen opplevde abstinenser da de sluttet med den maten de ikke tålte.

 

Psykofarmaka

 

Tar du beroligende midler og ønsker å slutte må du ikke slutt brått, men gjøre det langsomt og i samarbeid med psykiater/lege.

 

Kostholdsendringer

Kan hjelpe ved: 

ADHD
Aggresjon
Asperger
Autisme

Depresjon
Diabetes
Dysleksi
Epilepsi
Konsentrasjonsvansker
Magetrøbbel
Multippel Sklerose
Muskelsmerter
Opioide peptider
Parkinson
Psoriasis
Schizofreni
Sengevæting
Stoffskifteproblemer
Utslett

 

Listet alfabetisk.


 

Nytt PIF-nytt

PIF-nytt-nr-2-2017-Forside-web-lite 


Alle medlemmene våre får PIF-nytt 4 ganger i året. Mangler du noen utgaver? Bestill dem hos: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Frist for artikler etc til neste
PIF-nytt: 30. jan. 2017!

      2013 © NPIF | Drøbakgate 10b | 0463 OSLO | Tlf: 94 81 86 05 | Org.nr 980.252.256 | Bankgiro 5083.06.02795 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.